Våren i all sin fröjd och lycka

Dagarna går och vardagen flyter på, under dessa första månaderna av året reflekterar man inte allt för mycket utan går mest på autopilot för att komma igenom den alldeles för långa och mörka vintern. Men så helt plötsligt, så stannar man upp och känner efter. Kanske är det när man stressar till skolan för att hämta barnen efter en lång jobbdag, eller kanske är det när man springer till bussen – man känner den där värmande känslan av solen som lyser i ens ansikte. Och då kommer man på det – våren är snart här. Kvällarna har blivit ljusare innan man riktigt hunnit märka det och man vet att slutet på vintern äntligen är här. 

Stilrent och avslappnat med maxat guld

Då slår det en, att nu när våren är här är det dags att uppdatera garderoben och givetvis även smyckeskrinet med lite nya favoriter. Det krävs inte mycket, tvärtom räcker det med något par örhängen och ett fint armband för att smyckeskrinet ska kännas nytt och fräscht igen! Då är självklart den stora frågan vad som är vårens trendigaste smycken. och vad affärerna kommer vara fyllda med snart? 20004687_front_normal

Bling-smycken gör comeback

Som alltid, oavsett årstid eller rådande trend, så är givetvis det viktigaste att bära smycken som man själv trivs i och personliga smycken. I vår funkar såväl häftiga smycken i guld som mer subtila smycken i silver och det är aldrig fel att mixa och matcha. Glöm allt som heter att man ska välja mellan guld och silver – bland fritt och få en unik look. Sök efter guld köpes för att göra fritt lite pengar från gamla guldsmycken som tenderar ligga och skräpa i lådorna, och köp dig själv något vackert inom smycken halsband. När det kommer till örhängen så har stora bling smycken gjort en ordentlig comeback, och långa glittriga örhängen är trendigare än någonsin förr!

Gör dig redo för våren med vackra smycken