Ingen kan väl ha undgått snyggaste jeansmodet det senaste året. Jag bara älskar att 80-talet är tillbaka och med alla snygga jeans med höga midjor.

Snygga Jeans i olika färger

Sökte efter Mom Jeans billigt och hittade en hel uppsjö av snygga jeans på myfashionstore! Svarta mom jeans är något det inte har funnits fullt lika mycket av så därför blev jag glad när jag hittade dessa plagg också. Snart kommer jag lägga ut min topplista över snygga jeans. En nackdel med för snygga jeans är att när jag tar min elsparkcykel och det har regnat ute så försör jag mina byxor vilket är väldigt trist.

Kör du elsparkcykel? Om du gör det så kommentera gärna och vilken modell du kör. Alltid kul att veta, själv kör jag en E-Way E250. Rätt så nöjd.

Snygga jeans
Jag tillhör nog dem som absolut inte kan få nog av shopping. Jag fullkomligt älskar nya kläder och nytt mode. Är du intresserad så håll ett öga på myfashionstore.se

Vårens mode 2020
Märkt på: