Vill du överaska en vän som driver ett företag? Varför inte ge bort en annorlunda present i form av en reklamflagga med hans eller hennes företagsnamn? Eller kanske han eller hon skulle uppskatta en beachflagga med företagsnamnet eller något annat skrivet?

Denna typ av annorlunda present är något som garanterat kommer skapa uppmärksamhet och nyfikenhet.

Idag finns det mån ga olika aktörer som tillverkar företagsflaggor, beachflaggor och andra typer av reklamflaggor ”on demand”.

Du behöver bara skicka in en bild eller en logotype till dem så sköter de sedan allt från tillverkning till leverans av din ”annorlunda” present.

Reklamflaggor och företagsflaggor av hög kvalitet

Innan du väljer en av de många olika aktörerna som kan hjälpa dig ta fram presenten så tänk på att kolla så kvaliteten på flaggorna och de andra reklamartiklarna har hög kvalitet.

Inget ser så tråkigt ut som en gammal sliten flagga med trådar som fladdrar i vinden…

Några av de mest seriösa företagen hjälper dig så du får rätt kvalité och att maximera livslängden på flaggorna och slipper dåliga färger samt andra problem.

Några av de mer kända varumärkena som håller högsta kvalitet är Polypro och Prosam. Du hittar dessa enkelt genom att google dessa varumärken.
Lycka till med din annorlunda present till din företsgvän!
Ge bort en flagga