Ända sedan jag var liten minns jag. Alla människor tror jag har någon aktivitet som dom tycker extra mycket om eller som bara gör dom väldigt glada. Eller varför inte en aktivitet som dom är naturligt väldigt bra på. Det kan vara allt mellan en sport, musikinstrument eller konstnärligt intresse. För mig har det alltid varit sport och framförallt ridning. Jag var nog 3 år första gången jag satt på en häst och sen dess har mitt intresse för ridning och min kärlek för hästar bara vuxit och vuxit. Ridningen har följt med mig hela livet som ett av mina största intressen, och att pyssla om hästen och köpa ny fin utrustning till den glädjer mig alltid.

 

Det är många saker man kan tänkas behöva köpa till en häst, som ridtäcke eller en ny sadel. Det är viktigt att hästen har utrustning när man rider och att den har fått en varmt ridtäcke om den går ute i hagen när det börjar bli kallare. Många har nämligen hästarna ute och beter rätt länge, och tar mest in dom till krubban för att sova under natte, men även under dagen kan det bli rätt kyligt i vårt land. Ibland ser jag hästar ute i hagen utan stalltäcken och då tycker jag alltid att det är slarvigt av hästägaren. Det är även perfekt med ett rejält täcke till hästen för när det blir nedtrampat eller jordigt i hagen och man vill slippa duscha av hästen varje gång den ska in i stallet.

 

Förutom ett vanligt ridtäcke och sadel, träns och andra tillbehör så kan det även vara bra ett täcke som blötare väder. Det skiftar nämligen fort från sol eller moln till regn i Sverige och det är alltid bra att vara förberedd med regntäcke häst för när det händer. Samma sak gäller här, hästen vill hålla sig varm och du som hästägare vill gärna inte få in en lortig och lerig häst som du måste ta hand om.

Jag har alltid älskat att rida!