Med tanke på den ekonomiska och den politiska situationen som råder för närvarande (jag pratar förstås om krisen i Ukraina också) kan vi konstatera att marknaden börjar ana lite försiktig en viss oro! Och det är inte konstigt heller, för det brukar bli så, så fort en ut av vår galna världs ledare bestämmer sig för att visa sina muskler för dem andra lika sinnade efter en orolig nattsömn! Hur som helst så var det inte det jag ville skriva om här inte, utan att på grund av detta så har priset på guld åter börjat stiga till nya höjder och det innebär att de som har gått och gjort det kloka att spara i guld istället för att stoppa pengarna i kudden har den förmånen att bli extra lyckliga just nu! Det här är ingen tillfällighet att priset på guldsmycken går upp med jämna mellanrum det har alltid varit så och det kommer för alltid att vara så också! Vi har alla hört det här förut jag vet men att vi eller rättare sagt JAG inte lär av de tidigare misstagen och börjar spara i guld och inte i annat! Jag har förstått att även diamanter kan vara av intresse, och därför så tänkte jag spara i diamantsmycken med! Jag menar till exempel nu när jag måste förlova mig så kan jag gärna köpa en förlovningsring prydd med diamanter! Annars så tycker jag att köpa guldsmycken överhuvudtaget är en bra investering för man kan när som helst sälja guld, eller hur? Man har ju alltid sett skylten guld köpes hos alla guld affärer! Gör det kloka, köp guld! 😉

Guld och Smycken