Något som varenda unge älskar är ju ballonger och hundvalpar! Så varför inte kombinera dessa två och skapa dig en ballonghund! Det är mycket enklare än vad du tror! Du behöver till att börja med en riktigt bra och billiga figurballonger och dessa bör helst vara av märket qualatex och gärna av modellen 260.

Oavsett om du väljer qualatex eller inte så är dessa ballonger avlånga och anpassade för att skapa härliga ballongdjur med.

Det enklaste figurerna klarar du efter ett par minuter genom att kika på youtube efter ballonghund eller ballongblomma. Du kan även köpa dig en dvd eller instruktionsfilm över hur du gör ballongfigurer enkelt hemma.

Det är superkul och något som faktiskt blir som en hobby! Du kan kombinera flera ballonger och skapa dig det mest avancerade figurer och konstruktioner du kan tänka dig. Men börja med det enkla och lär dig en tre stycken figurer så är barnkalaset räddat till nästa gång.

Stretcha ballongerna innan du blåser upp dom och tro inte att du kan blåsa upp dom med munnen. Nix du måste definitivt ha en ballongpump för att klara av detta.

Till sist! Kom ihåg att du inte kan göra detta med vanliga ballonger utan du måste införskaffa dig figurballonger. Övning ger färdighet och har du bara köpt ballonger av rätt kvalitet behöver du inte vara orolig för att det ska gå sönder när du fyller dom med luft och inte heller när du knyter och vrider ballongen oavsett hur mycket det än känns som om ballongen ska smälla.

 

Fina ballongfigurer för barnkalaset!
Märkt på: