Present Trollet är sidan för alla oss med förkärlek till presenter som vill dela med oss av tips på vad man kan ge bort i födelsedagspresent, dopgåva, julklapp eller bara för att göra någon glad!

Jag heter Elin

 

Presenttips från Presenttrollet

 

Jag som skriver på Present Trollet heter Elin Karlsson, vill du skriva till mig, det kan vara om allt mellan himmel och jord men helst tips och feedback på min webbplats. Min vän Anita (till höger) hjälper mig också ibland.

Du skriver till mig på elly@presenttrollet.se.

Att välja present

Försök att identifiera vad den du ska ge en gåva till:

  • Saknar (och kanske behöver)
  • Tycker om
  • Vill kanske ha en upplevelse och göra tillsammans med dig som ska ge gåvan, kanske en resa, kanske en kurs, eller en utbildning

Nya sätt att köpa presenter

Numera finns det jättebra sätt att få tag i presenter online, och vissa smidiga tjänster kan till och med se till att presenten du köper blir skickad direkt till mottagaren! Ibland kan man köpa presenter för Bitcoin eller Monero också.

Vi gillar Guldfynd

Ett riktigt bra tips vi måste nämna redan här och som ligger oss varmt om hjärtat är smycken. Vårt favoritställe är utan tvekan Guldfynd. Här hittar du fantastiska smycken till bra priser, förlovningsringar, halsband och armband.