Espresso

 

Olika kaffesorter

Vi i Sverige älskar kaffe i alla dess olika former. Vi svenskar är bland dem som dricker mest kaffe i hela världen, vilket inte må vara så konstigt med tanke på det mörka land vi befinner oss i. I snitt dricker vi svenskar mer än 3 koppar kaffe per dag. Kaffe är en onekligen populär dryck och idag finns det en hel vetenskap om olika sorters kaffe. På närmaste cafe kan man vara säker på att finna åtminstone vanligt bryggkaffe, espresso, latte och cappuccino. På sommaren är det iskaffe som gäller, eller frappe för den sockersugna. Reser man lite mer söder ner i Europa heter det Americano, Cafe creme och annat spännande. Så fort man tar sig ner i Europa kan man däremot vara övertygad om att kaffet inte är lika starkt eller smakar lika gott som hemma i Sverige.

 

Snygg espressomaskin

Vi i Sverige älskar vårt starka och smakrika kaffe, och speciellt populärt är espresson. En espressomaskin är numera en vanlig komponent i många svenska hem och marknaden av espressomaskiner är bred. Ett riktigt gott kaffe förgyller vilken dag som helst och ger en känsla av vardagslyx. Sjöstrands Coffee erbjuder en riktigt snygg espressomaskin som ger otroligt gott kaffe. Espressomaskinen är tillverkad i rostfritt stål med en elegant spegelblank finish och i en design som aldrig går ur tiden. En snygg espressomaskin är den perfekta komponenten i ett stilrent hem och garanterar kaffe fyllt av smak och aromer.

 

Perfekta presenten

En espressomaskin från Sjöstrands Coffees är den perfekta presenten för den stilmedvetna kaffedrickaren. Sjöstrands Coffees egna kaffemaskiner består av 100% ekologiskt kaffe och är dessutom helt komposterbara. Tack vare en högtryckspump på 19 bar säkerställs att kaffets alla smaker och aromer träder samman i en perfekt balans. En snygg espressomaskin från Sjöstrands Coffee är perfekt för den som vill ha en espresso, cappuccino såväl som en klassisk latte.

Perfekta presenten
Märkt på: