Det är snart dags! Julen står in för dörren och då kan man inget annat än att ta en sväng på stan och kolla runt för att hitta de bästa julklapparna man bara kan för att göra sina nära och kära glada igen! I år har jag bestämt mig för att köpa guld!

Det är mycket bättre än de nya prylarna som många nuförtiden köper åt sina familjemedlemmar! Ni vet säkert vad jag menar! Mobiltelefoner av alla slag som ”måste köpas ” enligt alla de stora företag som tillverkar dem! I-phone och android telefoner typ! Att de har skapat denna felaktiga uppfattning hos människor att man ska förnya dessa prylar varje år har jag ingen förståelse för! Dessa är falska behov som inte har någonting med verkligheten att göra. Jag tror innerst inne så vet alla att dessa är onödiga prylar egentligen! Det är få människor som egentligen skulle kunna ha användning av dessa men på något sätt så har dem lyckats att lura oss alla att göra det! Hur som helst så har jag lärt mig att tänka annorlunda i alla fall i år. Jag kommer att köpa guldsmycken till alla i julklapp! Det är både billigare och bättre i alla avseenden! När jag berättar detta för folk så blir dem överraskade hela tiden! I alla fall i början, men sedan när de har tänkt igenom det en stund så blir det klart även för dem att jag har rätt. Det är billigare med guldsmycken i julklapp än mobil telefoner! Och vet ni vad? Dessa kommer att finnas där i generationer framåt! Inte illa eller hur?  😉

Fynda guld hos Guldfynd