Tiden går så fort, ja minst sagt så känns det faktiskt som att tiden flyger iväg. Timmarna går, dagarna, veckorna går, månaderna går och ja tillslut så går åren dem med. Inte nog med att det nu, 2020, är ett alldeles nytt år utan faktum är även att det är ett alldeles nytt decennium! 2010 känns som en helt evighet sedan, minst, och nu går vi in i ett helt nytt årtionde. Som alltid betyder nytt år en ny och fräsch start, möjligheten att vända om livet till det bättre och ta flera beslut som får oss att må bra. För nyårslöften är till för att få oss att må bättre. 

 

Nytt år och nyårslöften för 2020

Många upplever det som väldigt svårt och omständigt att hålla sin nyårslöften, och desto svårare och mer press kan det bli när det gäller löften för det nya decenniet. Delen med att komma på nyårslöften och skriva ner dessa är en enkel match för de allra flesta, att hålla nyårslöftena eller fullfölja målen och visioner blir däremot desto svårare. En viktig del i detta är att man bör sätta rimliga mål som går att fullfölja för gemene man. Nyårslöften som kräver en hel livsomställning är därmed sällan en strålande idé.

 

Träning som får en att må bra

Det är alltid lättare att hålla sådana mål som får oss att må bra, och gärna mål som snabbt ger en positiv effekt på våra liv, då hamnar man lätt i en positiv och bra spiral. Ett gott sådant exempel är träning som får oss att må bra – man märker snabbt vilka positiva effekter det har på våra liv och vårt mående och då blir målet genast lättare att hålla. Dessutom ska mängden och frekvensen träning var rimlig såklart.

 

Bra komplement till träningen

Oavsett hur ljuvligt träning må vara så kombineras alltid träning optimalt med bra komplement eller diet som 5:2 metoden dieten och Kosttillskott av olika slag och former, framförallt Kosttillskott träning. Ett populärt exempel är proteinpulver som Whey protein och Ärtprotein. Andra former av komplement som är populärt under vinterhalvåret är Vitamin d, framförallt då många i vårt mörka land lider av D-vitamin brist.

 

Nytt år igen
Märkt på: