Smidesrum är en välkänd och numera väletablerad röst inom inredningsvärlden. Smidesrum är möjligen allra störst i Sverige inom snygga och funktionella glasväggar och skiljeväggar i glas för hemmet. De tillverkar skräddarsydda smidesprodukter i sin verkstad i Bålsta, och sann kvalité och precision ligger bakom varenda produkt. Det är tydligt att företaget vet vad de sysslar med, och varenda produkt de säljer är ett levande bevis på det. Smidesrum erbjuder dessutom helt kostnadsfria hembesök, där de undersöker din bostad, möjligheterna och behoven och tar alla måtten för att sedan kunna specialbeställa din nya vägg i glas. 

Skapa fler rum på samma yta

De fantastiskt smart, snygga och funktionella glasväggarna bringar många positiva effekter och har många användningsområden och syften. En av de främsta funktionerna, och kanske den mest uppenbara, är möjligheten att skapa fler rum på samma yta. Idag bor vi i mindre bostäder än någonsin, och den ständigt pågående urbaniseringen och bostadsbristen tycks inte avta. Med lägenheter på få kvadratmeter kan lägenheten enkelt tyckas liten, och en bristen på lugna och avskilda ytor kan bli påfrestande. Med en smart glasvägg förvandlas en etta enkelt till en tvåa, och väggen tar betydligt mindre plats än att slå upp en vanlig vägg. Dessutom kommer ljuset igenom. 

smidesrum

Möjligheten att skärma av utan att stänga av

Många människor uppskattar möjligheten att kunna skärma av och få stunder och platser av lugn och ro. Hur mycket vi än uppskattar att umgås med nära och kära, familj och vänner, så behöver alla människor även avskildhet från tid till tid. Med smidesprodukter från Smidesrum, som till exempel glasväggar eller skiljevägg i glas följer möjligheten att kunna skärma av i bostaden, utan att stänga av. De funktionella glasväggarna är ljudisolerande och stoppar upp onödigt ljud och buller, samtidigt som glasväggarna släpper igenom ljuset i bostaden. 

Smarta och funktionella lösningar

Den lösningen passar till exempel perfekt för den som vill ha en yta i bostaden där man kan arbeta eller läsa i lugn och ro, eller för familjen där barnen vill kunna kolla på tv i det angränsande vardagsrummet samtidigt som föräldrarna vill kunna lyssna på favorit spotify-listan i köket medan de lagar mat. Smidesrums produkter funkar även utmärkt som lösning för glasvägg för kontor – ett perfekt sätt att skapa teamkänsla men samtidigt skapa välbehövda lugna ytor i kontorslandskapet. 

 

Glasväggar från Smidesrum