Miljövänligt är bra

En ny tid är här, en tid där allt fler och fler blir medvetna om klimatet och de utmaningar vi inte kan blunda för om vi vill ha en hållbar framtid. Fler och fler människor reflekterar över sin egna vardag och konsumtion, och hur de kan göras mer miljövänliga. Vissa påstår att det klimatsmarta tänket endast är en trend och likt resterande trender kommer blåsa iväg, men det är faktiskt inte sant. Världens population har blivit mer medvetna om sin omvärld och hur de kan få en bra framtid tillsammans, och faktum är att det är en ny era vi står inför. Många vill göra förändring och många börjar med små förändringar i vardagen. Problemet är i många fall att man inte vet hur man kan förändra sin vardag på ett klimatsmart sätt, utan att slippa för mycket kompromisser. Lösningen är ofta enklare än man kan tro.

Komposterbara kaffekapslar från Sjöstrands Coffee

Dricka kaffe med gott samvete

Att dricka kaffe är en självklar del av mångas vardag, åtminstone för många unga och vuxna. Kaffe är perfekt för att liva upp dagen och lyxiga kaffemaskiner i hemmet har blivit allt mer vanligt. Lyxiga kaffemaskiner ger onekligen gott kaffe, men visst känns det alltid dåligt i själen när man slänger iväg en metallkapsel efter varje kopp kaffe? Som tur är finns det en kaffemaskin som ger samma lyxiga kaffe, men med miljövänlig kapslar! Med en kaffemaskin från Sjöstrands Coffee får man otroligt gott kaffe, och kapslarna är helt komposterbara. 

 

Perfekt present för den miljömedvetna

En kaffemaskin från Sjöstrands Coffee är den perfekta presenten för den miljömedvetna, eller vem som helst som vill dricka miljövänligt kaffe! Sjöstrands Coffee erbjuder miljövänligt kaffe, utan att kompromissa med varken smak, kvalite eller pris. Dessutom är kaffemaskinen otroligt snygg och tillverkad i rostfritt stål, med en glansig finish. Kaffekapslarna går att få i 4 olika smaker – N°1 Espresso, N°2 Espresso, N°3 Lungo och N°4 Espresso Decaf.

Miljövänligt kaffe