När det kommer till shopping i Stockholm kan vi alla nog enas om att Stockholm har ett riktigt brett och trevlig utbud, vilket vi ska vara riktigt nöjda med. Fördelen med att utbudet av shopping i Stockholm är så stort är att galleriorna behöver personifiera sig mer, som till exempel köpcentrumet Bromma Blocks där man fokuserar på att skapa en trevlig och stillsam atmosfär med härliga gågator som slingrar sig lite mer dynamiskt till skillnad från många andra av Stockholms köpkvarter. Skillnaden är att man oftast går från butik på en rak länga, som en vanliga gata fast med tak, på Bromma Blocks har man istället valt att skapa butiker som inte sitter ihop men de känns ändå väldigt tight sammanfogade och på så vis har man kunna skapa något som känns väldigt trevligt och inspirerande att handla vid, man skulle kunna säga att det är ett riktigt trevligt kvarter fast inomhus.

Shopping på Bromma Blocks

Shopping för alla – Bokstavligen

Bromma Blocks shoppingutbud går inte att ta miste på, här finns allt för modeälskaren som Hennes & Mauritz till teknik och gadgetfantasten med Hobbex. Mellan köpen finns självfallet kaféer och restauranger att inta något gott att äta eller fika för att fylla på energibehovet för den fortsatta shoppingen. Även för den som kommer med hund eller barnvagn eller för all del både ock är det enkelt att gå runt och besöka butikerna, även fast man inte kan gå in med hund i alla butiker av naturliga skäl så kan man njuta av den varma miljön som vi pratat om, det finns även trevliga bänkar och små gröna oaser att koppla av vid.

Enkelt att ta sig till Bromma Blocks

Den mesta shoppingen i Stockholm ligger centralt och Bromma ligger aningen utanför city-kärnan vilket gör att man behöver ta sig en liten bit, för de som bor i Västerort är det inga problem alls, Bromma Blocks kan passeras på vägen hem från jobbet eller ett par minuter med bil eller buss. De som är i city kan ta sig smidigt med både kollektivtrafik som med bil och man är framme på dryga 10 minuter. Rädd för att de inte har öppet? Knappast, du har gott om tid att shoppa på Bromma Blocks.

Letar du shoppingupplevelse i en avkopplande och härlig atmosfär med brett utbud av butiker, då är garanterat Bromma Blocks en galleria i Stockholm som passa dig som modeplagget på mannekängen. Lycka till med shoppingen!

Shoppingupplevelse på mysiga Bromma Blocks!