Ett svårt val

Jag älskar att fylla år, och att få fina presenter av mina nära och kära. Det tror jag de allra flesta håller med mig om. Desto svårare är det dock när man ska köpa en present till någon annan. Missförstå mig inte, jag älskar att skämma bort de nära mig med fina presenter och uppvaktning, men ibland är det så svårt att hitta den där perfekta presenten. Man vill hitta en present som personen kommer att uppskatta på riktigt, och inte bara låtsas tycka om för att vara artig. 

Att hitta den perfekta presenten

Ja, som ni säkert förstår så ska jag på födelsedagskalas snart. Nu är det min fina guddotter Mathilda som fyller år. 18 hela år. Ja ni förstår – en stor födelsedag! Och som gudmor till denna underbara tjej så vill jag såklart ge henne en perfekt present! Mathilda har alltid varit en stor älskare av smycken och precis som mig så klär hon i guld. En underbar gåva som tyvärr inte alla föds med. Därför har jag bestämt mig för att köpa ett vackert smycke i äkta guld till henne. Jag har kollat runt mycket, både online och i butiker, och har fastnat för butiken Hallbergs Guld. De har så mycket fina smycken till helt rimliga priser. 

Halsband i 18K guldTidlösa smycken 

Halsband, örhängen, armband, ringar – det finns så mycket att välja på hos Hallbergs Guld! Något jag är säker på är att jag vill ge Mathilda en tidlös present. Jag vill ge henne ett vackert smycke som passar lika bra när hon ska festa på Stureplan som när hon ska gå på sin första riktigt viktiga arbetsintervju. Ett elegant och stilrent men fortfarande personligt smycke! Därför funderar jag på att köpa ett halsband med gravyr till Mathilda. Då är det säkert att ingen annan kommer ha exakt samma smycke som henne! 

Att hitta de perfekta presenterna till sina nära och kära