Vi närmar oss December med stormsteg och då är det inte långt kvar tills att man tar studenten i början av Juni. För de flesta som går sista året på gymnasiet brukar den sista terminen gå snabbt. Mycket av terminen går ut på att gå på studentskivor, boka studentflak, köpa studentmössor och tänka på framtiden. Vi kan alla nästan minnas känslan den sista dagen när man satt i skolaulan och lyssnade på rektorns tal. Och när man var i sitt klassrum innan det var dags för själva utspringet.  Efter utspringet kommer du att vara helt tagen av situationen. Tillsammans med dina kompisar kommer ni att turas om att skriva i varandras mössor. Om du har bokat studentflak kommer du att lokalisera det tillsammans med dina vänner. Tiden på studentflaken brukar vara riktigt rolig och kommer att gå snabbt. Kom ihåg att det kan vara bra att ha oömma kläder på sig.

Studentmottagningen

När du har åkt klart kommer du att bli avlämnad på en avtalad plats för att sedan bege dig till din studentmottagning. Där kommer släkt, familj och vänner gratulera dig.

student-2369142_1920Hur beställer man en studentmössa?

Det finns några företag som säljer studentmössor på nätet och som guidar dig till viktiga saker som du kan tänka på. Många väljer att ha med unika detaljer på sin studentmössa som glitter och fina stenar, medan andra väljer en mer klassisk studentmössa. Det finns inget rätt eller fel utan det är bara din personliga smak som avgör vad som är rätt för dig.

Dags att beställa studentmössa